Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твТошко Йорданов реши да замълчи

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твТошко Йорданов реши да замълчи
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Мога да кажа за ДПС в служебното правителство, но ще си замълча

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Тошко Йорданов реши да замълчи на въпроса дали в служебния кабинет на президента Румен Радев има човек на Движение за права и свободи. " Мога да го уточня това, само че ще си замълча ", отговори той на запитване от страна на фен. Въпросът бе адресиран до госта му Димитър Стоянов, който е публицист от Бивол. 

" Да се надяваме той да ни отговори ", добави Йорданов.

В петък се състоя първата конференция в народен ефир на спечелилия в изборите Има Такъв Народ. Тогава Тошко Йорданов изясни, че партията има сериозни разминавания със служебното държавно управление във връзка с финансовата политика. " Ще забележим дали някой от сегашните министри ще влезе и в нашия кабинет. В служебния кабинет има хора на Движение за права и свободи. Това е мое мнение - не наемам с него никого ", добави той. 

На въпроси от публицисти да посочи обстоятелствата, той единствено се засвя тогава и акцентира, че става въпрос за негово персонално чувство и няма по какъв начин да борави с обстоятелства.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР